Om oss

LH.Logga.meny

Vilka är vi?

LH Trafikskola AB har sedan 2019 befunnit sig i Haninge. Den 1 september 2022 tog vi ett steg närmare staden och flyttade till Gubbängen. Ni hittar oss på Gubbängsvägen 115 (Gubbängstorget), nära tunnelbanan. Vi ligger endast ett stenkast från Hökarängen och Tallkrogen.

Till oss kommer du som elev för en kvalitativ och rolig utbildning som präglas av engagemang och lust. Vi strävar alltid efter att göra lärandet lustfyllt och vår målsättning är att du blir en trygg och medveten förare.

 

Vi erbjuder lektioner i både manuellt- och automatväxlade bilar. Utöver lektioner i bil så erbjuder vi även teorikurser, riskutbildningar och introduktionsutbildning (handledarkurs). Hos oss kan du även ta körkort för moped och bil med tungt släp. Vi erbjuder utbildning för Taxiförarlegitimation.

Vi är medlemmar i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund.

Som enda skola i Enskede kan vi på LH Trafikskola erbjuda lektioner, riskutbildningar och introduktionskurs på Thailändska.

 

Hos oss får du en komplett utbildning från start till körkort. Låt oss bli det självklara valet av trafikskola på vägen mot ditt körkort. Boka in lektioner redan nu så tar vi ett steg närmare körkortet tillsammans.

 

Varmt välkommen till oss!

Vi som jobbar här

vi som jobbar på skolan

Mårten

Trafikskolechef / Trafiklärare

vi som jobbar på skolan

Noi

Trafiklärare

vi som jobbar på skolan

Jens

Utbildningsledare / Trafiklärare

vi som jobbar på skolan

Johan

Trafiklärare

LH Personal

Välkommen till oss! 
Omdöme:

Mohsen Rajabi
Mohsen Rajabi
Google
Super bra trafikskola med jättebra lärare! De är super trevliga och tydliga med att lära ut. Jag tackar läraren Johan Ekergren så hemsk mycket som hjälpte mig mycket med kökortet.:)) Rekommenderar till er alla som vill ta körkort att välja denna trafikskola. LH Trafikskolan får definitivt 5 stjärnor utav mig!
 
Agata Erlandsson
Agata Erlandsson
Google

Väldigt professionell trafikskola med kompetenta och pedagogiska handledare. Stort tack för er insatt Mårten och Jens, jag skulle aldrig klara körkort utan er! Jag klarade uppkörning på första försöket!
Rekommenderar starkt!!!!!!!!!!

Ebba Svensson
Ebba Svensson
Facebook

Kan varmt rekommendera LH trafikskola! Trevligt bemötande och väldigt kunniga körskollärare och framförallt roliga och pedagogiska. Ett extra tack till Mårten som hjälpt mig att få mitt körkort😁

Niklas Konradsdal
Niklas Konradsdal
Facebook

Tog körkortet på första försöket efter ca 20 lektioner med LH utan tidigare erfarenhet av att köra bil. Hade Jens som lärare, han var lugn och pedagogisk och verkligen engagerad i att man ska klara det. Rekommenderar starkt!

Joanna Rehnberg Fritz
Joanna Rehnberg Fritz
Facebook

Den bästa trafikskolan i Haninge C av dem jag provat. Pedagogiska och kunniga lärare, skriver ner det man gjort på lektionen och vad man behöver tänka på så man kan läsa det inför att köra hemma också. Man kan boka trafikskolans bil att ha på uppkörningen vilket var ett stort plus för mig. Kan verkligen rekommendera!

Nok Chanthasri
Nok Chanthasri
Facebbok
Bästa trafikskolan 🚗🚗❤❤
Jag rekommendera till alla som ska ta körkort att komma övningkör med LH Trafikskolan.
Halil Halil
Halil Halil
Google

Jag rekommenderar starkt denna trafikskola. Jag hade Johan som lärare och för mig är han en av de bästa lärarna som fins 🙂

Jimmy Magnusson
Jimmy Magnusson
Facebook

Godkänd uppkörning i Örebro idag! Tack Jens för coachningen och Tack Mårten för finslipningen 🤘🏻

Marie Strand
Marie Strand
Google

Båda våra barn har tagit hjälp av LH Trafikskola när de tagit körkort. Igår var sista barnet ut 🙂 De är oerhört professionella, tydliga och ger väldigt bra och konkret feedback på vad man ska tänka på. Rekommenderas varmt.